Et Rolex ur er bygget til at holde for livet. For at opretholde det unikke produkt, bør uret med jævne mellemrum indleveres på et autoriseret Rolex værksted til service.

Da prisen for service af et Rolex ur varierer efter model, årgang, stand osv., er du meget velkommen til at besøge os i butikken med dit ur og få et tilbud.

www.rolex.com findes en fuldstændig beskrivelse af, hvad et ur gennemgår ifm. service.

Kun det bedste
Værkstedet er udstyret med det nødvendige specialværktøj, som kun sælges til autoriserede værksteder, og lever dermed altid op til den højeste standard indenfor faget. Du kan derfor være sikker på at dit ur serviceres med det korrekte værktøj, og med originale reservedele.
Urmagerværkstedet råder over en specialudviklet polérmaskine som begge urmagere har været på kursus i at bruge. Poleringen er en væsentlig og meget synlig del af et eftersyn, og det er uhyre vigtigt at poleringen er tro mod urets oprindelige udseende.
Hvem er urmagerne?

Hos M.C. Mortensen har Henrik Sivebæk arbejdet siden han kom i lære i butikken juli 1985. Henrik færdiggjorde sin urmageruddannelse i 1988. Ud over en lang række videre uddannelsesforløb har Henrik gennemført obligatoriske kurser hos Rolex i Schweiz. Henrik er jævnligt på kurser og dermed altid opdateret på nye modeller.

Pr. 1. oktober 2020 er værkstedet udvidet med endnu en urmager, Jesper Hindkjær. Jesper færdiggjorde sin urmageruddannelse i 2018, og er nu under Henriks vinger. Jesper gennemgår ligeledes løbende kurser hos Rolex i Schweiz.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vort autoriserede Rolex værksted.

Hos M.C. Mortensen får du adgang til et Rolex certificeret værksted bemandet med urmagere i topklasse

Værkstedet er certificeret af Rolex, og vores urmagere har stor erfaring i at foretage alle nødvendige reparationer på Rolex og Tudor ure.

Urmagerne er løbende på efteruddannelseskursus hos Rolex, og dermed altid opdateret med nyeste viden.