_topfoto

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer og indhold kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten nederst på denne side.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer eller de artikler, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@mcmortensen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

M.C. Mortensen
Bredgade 20
7400 Herning
Tlf. 9712 0143
post@mcmortensen.dk

Nødvendige cookies
hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
Navn Udbyder Formål Udløb
ASP.NET_SessionId mcmortensen.dk Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, som er et rammeværktøj der bruges til at bygge websites. Session
Dynamicweb.­SessionVisitor mcmortensen.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler Session
_cs_# rolex.com Sikrer funktionaliteten på undersiden for Rolex, der indeholder tredjepartsindhold, leveret af Rolex.com Session
JSESSIONID nr-data.net Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler Session
Funktionelle cookies
gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.
Navn Udbyder Formål Udløb
Dynamicweb.­CookieOptInLevel mcmortensen.dk Anvendes af til at kontrollere, hvilket niveau af cookies brugeren har accepteret på hjemmesiden Session
Statistik
hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt
Navn Udbyder Formål Udløb
Dynamicweb mcmortensen.dk Indsamler data om trafik til statistikken  
@@History/­@@Scroll|# rolex.com Anvendes af tredjeparts-udbyderen rolex.com til at klarlægge brugeradfærden. Session
IDE doubleclick.net Anvendes af Google DoubleClick til re-targerting, optimering, rapportering og tilskrivning af online-annoncer.  
NID google.com Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. 6 mdr.
_cs_1530616755491 rolex.com Anvendes til statistikformål - uklassificeret  
_cs_c rolex.com Anvendes til statistikformål - uklassificeret  
_cs_id rolex.com Anvendes til statistikformål - uklassificeret  
_cs_s rolex.com Anvendes til statistikformål - uklassificeret  
s_cc rolex.com Anvendes til statistikformål - tjekker om brugeren tillader cookies  
s_fid rolex.com Anvendes til statistikformål - tjekker om browseren tillader flash  
s_vi rolex.com Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg.  
GeolocationInitialized www.rolex.com Anvendes til statistikformål - geografisk placering  
GPS youtube.com En unik identifikation, der gives til hver mobile enhed. Tillader tracking baseret på GPS lokation.  
PREF youtube.com En unik identifikation der gives til hver computer. Tillader Google at tracke YouTube videoer.  
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.  
YSC youtube.com Et unikt ID der gives til en bruger, når han ser en video.  
remote_sid youtube.com e technology for embedded videos via youtube